prosince 29, 2012

It makes me sick.

Máme pokažený kotel, a tak se v mém pokoji vůbec netopí, musím spát v obýváku a nebýt rozsvíceného stromečku, umřela bych tam asi strachem. Máme za domácí úkol do angličtiny přečíst knížku Dairy of a Young Girl (Deník Anny Frankové). Není to tak těžké, ale je to hrozně smutné, protože je židovka a společně s její rodinou se skrývají v jednom domu v Amsterdamu. Taky jsem se dneska konečně začala učit poznávat těch 130 kytek do bioly. Ach jo. Nechce se mi nic dělat, a tak koukám na Ovečku Shaun, Mizery, Zlatý kompas, My Fair Lady, Big Bang, Štěstí na dosah, Deník Bridget Jonesové a cokoli, co programy naší televize nabízejí.


Jsem nemocná a nijak se z toho netěším. Sice mi není nijak zvlášť hrozně, jen musím brát antibiotika, protože ti doktoři nic jiného neumí. Vy k němu přijdete, on vám chvíli poslouchá hruď, pak záda, pak na něj vypláznete jazyk, on vám napíše antibiotika, máte ležet a za týden přijít na prohlídku. To zvládnu taky. A ani u toho nebudu tak nepříjemná, jak ta moje doktorka :/ Neumím polykat prášky a vždycky je s tím hrozný problém, protože ta doktorka se začne rozčilovat, že už je mi 16, a že jsem velká baba a měla bych to zvládnout. Nakonec si vyhledá v nějaké knize jiné prášky, které jsou rozpustné ve vodě a já jdu do lékárny, kde zas nechám hrozně moc peněz, protože je to všechno tak předražené. Nemám prostě ráda nemoci. Ne tak kvůli tomu, že je mi špatně, ale kvůli doktorům. Jsou zlí. Jinak vám chci moc poděkovat za tolik čtenářů, zvlášť tento týden vás přibylo víc než obvykle. Někdo by mohl říct, že 163 není moc, ale já si toho vážím :) Děkuju.

13 komentářů:

  1. super článok:) k tým doktorom presne, vždy mi dajú len antibiotiká:) a máš skvelý sveter, to je ten biely od ježiška?
    ps. už si začala scrpabook?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to ten od sestry na Vánoce no O:) je krásný a super, nosím ho furt.
      nezačala, až prvního :)

      Vymazat
    2. a ten diár na scrapbook máš rozložený tak, že na dvoch stranách je celý týždeň?
      ja som tak premýšľala, že si scrap založím do diára tiež, ale ked tak natým rozmýšľam, čo dám do dní keď nič veľkolepé nebude..ale takisto začínam?:)

      Vymazat
    3. Ano, ten diář je rozložený že na dvojstraně je týden, což si myslím, že ej tak akorát, protože si tu dvojstranu třeba celou udělá o víkendu a nemusí tam být přesně, co si jaký den dělala ;) Prostě si vezmeš fotky a věci, které se ti hodí k tomu týdnu a nějak si to tam poskládáš. Navíc to nemusí být zaplněné celé, a taky můžeš hodně kreslit :) Hodně štěstí :)

      Vymazat
    4. a nevieš kde taký diár kúpiť? lebo v papierníctve čo som pozerala mali len také, že na kasždej strane jeden deň a to mi príde príliš

      Vymazat
  2. to ohľadom doktorov..úplne súhlasím, našťastie tá moja je milá a keďže mám slabú imunitu v poslednej dobe som u nej bola každý mesiac,antibiotiká som mala našťastie len raz! ;) moc sa mi páčia tvoje gate,tá farba je skvelá ;ň

    OdpovědětVymazat
  3. skvelé fotky,áno,máš úplnú pravdu,tak sa skoro uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  4. hrozně ti to an těch fotkách sluší :) brzo se uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  5. Brzo se uzdrav a díky za tip na knížku :) mám ráda tohle téma !

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavně se uzdrav. Jinak je dobře, že si ceníš čísla 163.

    http://pragstyl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. To je snad nějaké prokletí:/ taky se nám pokazil kotel, takže všude po domě ssebou tahám spacák :D

    OdpovědětVymazat