prosince 14, 2012

If you can hear me now.


Venku je strašná zima, piju čaje, vyrábím dárky, šiju šály a hajánky, kreslím na trika, chodím do knihovny a padám bezdůvodně ve škole, jo. Spadla jsem, ale mistrovsky. Běžela jsem s hrozně velkýma botama (takové sněhule) chodbou u šaten, zakopla o vlastni nohu a s hlavou napřed letěla chodbou po zemi dál, fakt vtipný. Jo, já se smála ještě 20 minut. Když jsem zjistila, že mi z rukou teče krev, smála jsem se ještě víc :D Ach jo. Nestíhám se těšit na Vánoce. Prostě na to není čas. Ani na dárky, na radost, na koledy, na pečení, na nic. Jak se těšíte vy? :)

4 komentáře:

  1. Jak to tak vidím, tak denní program máme stejný:D:) Na vánoce? Ani nemyslím, nemám jediný dárek, pověšenou nějakou ozdobu, stromeček, nic:/ snad ta vánoční nálada ještě příjde.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to tak isto, nestíham sa na to tešiť. Stále ma tá atmosféra obchádza. Nemám darčeky, stromček ani napečené. Ja som naposledy spadla zo schodov :D.

    OdpovědětVymazat
  3. vobec mi nepripada ze o tyzden su vianoce...ako si napisala,nemam cas sa na ne tesit.....

    OdpovědětVymazat
  4. Já se těším, ale jen tak lehce, protože taky na nějaké větší těšení není zkrátka čas :D. Takové pády znám, stává se mi to v jednom kuse :D :).

    OdpovědětVymazat